• Inox & Spiral

Οι αναμεικτικές μπαταρίες Modea χρησιμοποιούν σπιράλ Inox Novaflex  τα οποία αναγνωριζονται  ως η καλύτερη επιλογή  απο τους επαγγελματίες υδραυλικούς. Κατασκευάζονται σύμφωνα με  μια νέα , πρωτοποριακή τεχνολογία χάρη στην οποία προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή προστασία έναντι των βακτηριδίων και εγγύηση για ασφαλές πόσιμο νερό. Παράγονται απο εσωτερικό , ελαστικό σωληνα EPDM με ενσωματωμένο φίλμ προστασίας απο την ανάπτυξη μικροβίων , μικροοργανισμών , βακτηριδίων κλπ.,  εγκεκριμένο για την καταλληλότητα του απο διεθνείς οργανισμούς: wras, wrc-nsf, as /nzs. to eξωτερικό τους πλέγμα ειναι  απο ανοξείδωτο χάλυβα aisi 304   που παρέχει την βέλτιστη, δυνατή αντοχή στην διατρητική διάβρωση έναντι άλλων ανοξείδωτων υλικών και επίσης  λόγω της μηχανικής του , ευκολία στην επεξεργασία έναντι άλλων σκληρών κραμάτων. Τα περικόχλια και τα ακροφύσια έχουν μοναδικό φινίρισμα και παράγονται απο κράμα ορείχαλκου cw617n (οτ 58) που έχει υποστεί αλεπάλληλες θερμικές επεξργασίες προκειμένου να μηδενιστούν οι πιθανότητες εμφάνισης ραγισμάτων και να επιτευχθεί η επιθυμητή σκληρότητα . Τα σπιράλ Νovaflex καλύπτονται απο 10 έτη εγγύηση.

spiral-loutrou-ekrixi2

Τα SPIRAL λουτρου που χρησιμοποιούνται στις σειρές των μπαταριων λουτρού είναι προϊοντα viospiral εξαιρετικής αντοχής με 10ετή ασφάλιση αστικής ευθύνης απο την Generali κατέχοντας την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά. Διαθέτουν επεξεργασία σφικτής πλέξης, διπλής ασφαλείας PLUS+ και αντέχουν σε ισχυρές δοκιμές έντονης ροπής στρέψης του σωλήνα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία τους προσφέρουν στον τελικό καταναλωτή προστασία έναντι των βακτηριδίων και εγγύηση για ασφαλές πόσιμο νερό.

spiral-loutrou-ekrixi

Easy Fix

Στο πνεύμα της χρηστικότητας αλλά και της ευκολίας εγκατάστασης και απεγκατάστασης, η viospiral χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της για να δημιουργήσει μια κατηγορία ειδικών εξαρτημάτων. Η κατασκευή τους ειναι ένα κράμα απο πολυαμίδιο και 30% ανθρακονήματα το οποίο συνιστά αντοχή σε μεγαλύτερη πίεση, χωρίς τον κίνδυνο ρωγμής ή θραύσης ενώ επίσης είναι ανθεκτικά στις διαβρώσεις και δεν κολλάνε με τα αλατα του νερού.

Οι αυστηρές απαιτήσεις του επαγγελματία υδραυλικου είναι μια βασική προτεραιότητα της modea και για τον λόγο αυτό οι ειδικές κατασκευές easy fix προσφέρουν μία ομαλή διαδικασία εγκατάστασης με το σωστό αποτέλεσμα εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο.

pic

Μηχανικά Μέρη

Ο μηχανισμός Galatron είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας, 100% ιταλικό προϊόν κατασκευασμένο με βάση τις ανάγκες της αγοράς. Δίδεται, μέσω εξειδικευμένης τεχνολογίας, ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση μηχανικών και πλαστικών υλών στη θέση των μετάλλων. Εκτός απο τους μηχανισμούς με κεραμικούς δίσκους για τις διαμέτρους, έχουν σχεδιαστεί καινοτόμα μοντέλα για διαμέτρους και μηχανική λειτουργία τόσο στην ανάμειξη του νερού αλλά και την εκτροπή του. Στόχος είναι η διευκόλυνση του καταναλωτή και η προσφορά προϊόντων σύμφωνων με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Εκτός από τις ευρωπαϊκές και διεθνείς πιστοποιήσεις, τα προϊόντα Galatron κατασκευάζονται με βάση κάθε είδους μηχανική απαίτηση αλλά και καταναλωτική καθώς προσφέρουν υψηλή απόδοση στην κίνηση, το θόρυβο και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται οι αισθητικές ανάγκες της αγοράς, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος καθώς η απόλαυση του νερού συνδυάζεται με το σεβασμό των πόρων του.

Ο διανομέας Neoperl είναι σχεδιασμένος για ομαλή και εύκολη λειτουργία, χωρίς την χρήση ιδιαίτερης πίεσης. Επίσης η λειτουργία του να παραμένει σε ενεργή θέση, χωρίς την παρουσία πίεσης δικτύου, προσφέρει χρήση σε δίκτυα με χαμηλή πίεση νερού, χωρίς κανένα πρόβλημα.