Η φιλοσοφία μας…

Οι μπαταρίες  Modea  είναι προϊόντα εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας από γνήσιο κράμα ορειχάλκου. Στόχος κατά το σχεδιασμό είναι η δημιουργία ενός άρτιου  εργονομικά αλλά ταυτόχρονα σύγχρονου και αξιόπιστου προϊόντος. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνεται ιδαίτερη έμφαση στη διαρκή  βελτίωση της αξιολόγησης του ποιοτικού ελέγχου, για την  εξάλειψη οποιαδήποτε πηγής ελαττωμάτων. Οι μπαταρίες Modea υπόκεινται σε έλεγχο στεγανότητας 4 σταδίων, στο 100% της ποσότητας παραγωγής, υπό πίεση αέρα, ο οποίος είναι πιο ακριβής και λεπτομερής σε σχέση με τον έλεγχο υπό πίεση νερού, που χρησιμοποιείται σε ανταγωνιστικά προϊόντα.

Οικονομία

Το νερό εκτός από πηγή ζωής είναι και το βασικό συστατικό κάθε μορφής ζωής. Παρόλο που θεωρούνταν για αιώνες ανεξάντλητος φυσικός πόρος, αποτελεί το βασικότερο πρόβλημα του 21ου αιώνα λόγω της ύπερ εκμετάλλευσης, των κλιματικών αλλαγών και της ρύπανσης. Η σταδιακή μείωση των υδάτινων αποθεμάτων έχουν επιβάλει την εξεύρεση λύσεων σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Ένα δείγμα της ευαισθησίας που η εταιρεία Viospiral προβάλει στο θέμα της οικονομίας που έχει ενσωματώσει στις μπαταρίες παραγωγής της Modea Rubinetteria.

Τα φίλτρα οικονομίας βοηθούν στην μείωση κατανάλωσης ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού και ρυθμίζουν την ταχύτητα ροής αποτελεσματικά, καθώς αυτή δεν υπερβαίνει τα 7,5 lt/min. Αυτό μεταφράζεται σε επίτευξη οικονομίας έως και 40% στην κατανάλωση  νερού! Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα οφέλη καθαρού, υγιεινού νερού ενώ παράλληλα συμβάλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση του.

Οι Πιστοποιήσεις μας

pic

Υψηλή αισθητική και αξιοπιστία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ