Η διεθνούς εμβέλειας έκθεση Climatherm Energy 2018 βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο προετοιμασίας και ήδη έχει προσελκύσει υψηλό ενδιαφέρον συμμετοχής. Δικαίως χαρακτηρίζεται η πιο εξειδικευμένη Διεθνής έκθεση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων καθώς στηρίζεται εδώ και πολλές δεκαετίες από διακεκριμένες εταιρείες οι οποίες ορίζουν και θα συνεχίσουν να ορίζουν τις εξελίξεις.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει  στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Αthens metropolitan expo , σε χώρο συνολικής επιφάνειας 45.000 τμχ ,τις πρωτοπόρες, εταιρείες στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, γεωθερμίας, ηλιακής ενέργειας κλιματισμού, ύδρευσης, θέρμανσης κλπ οι οποίες  θα παρουσιάσουν εκτός από τα επιτεύγματά τους και  τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία  μπορεί να καταστεί φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η Modea by Viospiral Hellas αναγγέλλει στους αξιότιμους συνεργάτες της , τη συμμετοχή και τη δυναμική της παρουσία  στην έκθεση . Μια παρουσία – μήνυμα αισιοδοξίας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και που επηρεάζουν τον κλάδο μας . Αναμένουμε να σας υποδεχθούμε με ιδιαίτερη χαρά προκειμένου  να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα , τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες ,που σε πείσμα των καιρών έχουμε επενδύσει  και  όπου συνυπάρχουν η εμπειρία και η τεχνογνωσία, και παράλληλα να μοιραστούμε μαζί σας τους προβληματισμούς , τις ιδέες και τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις .

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στο περίπτερό μας (Περίπτερο 26 Hall 3)