Εξαρτήματα | Modea.gr Εξαρτήματα | Modea.gr

Contact us

  • Κεχαγιά 10 & Μιαούλη, ΤΚ 18233, Αγ. Ι. Ρέντης, Πειραιάς
  • info@modea.gr
  • 2104204777

Στην Modea δίνουμε βάση στην πρώτη ύλη. Γι’ αυτό επιλέγουμε τον ορείχαλκο ως το κύριο συστατικό για την παραγωγή των μπαταριών μας. Το κυρίως σώμα κάθε μπαταρίας κατασκευάζεται από ορείχαλκο αυξημένης καθαρότητας, χωρίς περιττές προσμίξεις, με τη μέθοδο της χύτευσης. Με τη χρήση του συγκεκριμένου υλικού επιτυγχάνουμε την ανθεκτικότητα στη φθοροποιό δύναμη του χρόνου και της αυξημένης χρήσης και την ίδια στιγμή αξιοποιούμε την αντιμικροβιακή του δράση, διατηρώντας υψηλή την ποιότητα του πόσιμου νερού. Η επιμετάλλωση με νικέλιο αυξημένου πάχους είναι το τελευταίο βήμα για την προστασία και την 360ᵒ θωράκιση του υποστώματος κάθε μπαταρίας, ενώ η παρουσία του χρωμίου προσδίδει μια πινελιά λάμψης που υπογραμμίζει τον χαρακτήρα του προϊόντος.

 Προχωρώντας στα εσωτερικά στρώματα των προϊόντων της Modea, συναντάμε εξαρτήματα μεγάλης αξιοπιστίας, τα οποία προέρχονται από την πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τη συνεργάτιδες εταιρείες  Neoperl και Galatron. Η ιταλικής κατασκευής Neoperl, βάζει την υπογραφή της στα φίλτρα και τους διανομείς των μπαταριών. Τα αθόρυβα φίλτρα Neoperl ενισχύουν την καλή ποιότητα της ροής του νερού, ευνοούν τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού, ενώ ρυθμίζουν την ταχύτητα ροής από 7,5 έως 9 lt/min. Τιμή που μεταφράζεται σε οικονομία έως και 40% στην κατανάλωση νερού.

 

Ο διανομέας Neoperl εξασφαλίζει την ομαλή και εύκολη λειτουργία, χωρίς την χρήση ιδιαίτερης πίεσης, προσφέροντας ποιοτική χρήση ακόμη και σε δίκτυα με χαμηλή πίεση νερού. Στη συνέχεια, ο ιταλικής κατασκευής μηχανισμός Galatron είναι ένα τελευταίας τεχνολογίας προϊόν. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του δίνει έμφαση στη χρήση μηχανικών και πλαστικών υλών στη θέση των μετάλλων, προσφέροντας υψηλή απόδοση στην κίνηση, το θόρυβο και την εξοικονόμηση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται οι αισθητικές ανάγκες της αγοράς, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος καθώς η απόλαυση του νερού συνδυάζεται με το σεβασμό των πόρων του. Οι μπαταρίες Modea διατίθενται πλέον με τους νέους αναβαθμισμένους μηχανισμούς EVO που πληρούν τις προδιαγραφές C1 του γνωστού γαλλικού προτύπου NF 077, με ταξινόμηση κατά ECAU. Αντέχουν το υδραυλικό πλήγμα έως 50 Bar και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στις 2.000.000 κινήσεις, έναντι 770.000 κινήσεων των κοινών μηχανισμών. Βάσει αυτού, ανήκουν στην υψηλότερη κλάση U3 η οποία είναι δύο κατηγορίες υψηλότερη από την απαιτούμενη του ευρωπαϊκού προτύπου EN 817. Διαθέτουν σώμα μηχανισμού από ανώτερης ανθεκτικότητας υλικό ULTEM, με υψηλές μηχανικές ιδιότητες και εξαιρετική αντοχή, σε σχέση με τα κοινά πλαστικά